Біг бег BIG beg для пілет, зерно, зерно, комбікорм

В наявності: Оптом та у роздріб

Мінімальне замовлення:

Опт: уточнюйте ціна залежить від розміру, параметрів та щільності тканини

Роздріб: уточнюйте ціна залежить від розміру, параметрів та щільності тканини

  +38 (067) 472-71-05 (Наталія)

ОПИС ТОВАРУ

М'який контейнер big bag) - контейнер з поліпропіленової тканини вантажопідйомністю від 300 кг до 3000 кг, що має від однієї до чотирьох петель (строп).

Розрізняють одно-і дво-, чотиристропні м'які контейнери. Вантажопідйомні стропи є продовженням "тіла" контейнера, чотиристропні м'які контейнери з стрічковими стропами вшитими по кутах контейнера, накладними (пришитими) на "тіло" контейнера. М'які контейнери можуть комплектуватися поліетиленовими вкладками різної товщини і можуть мати специфічні властивості такі як термостійкість, антистатичність. Поліетиленові вкладиші можуть бути як вкладеними всередину контейнера, так і прикріплені до самого контейнера, також можуть мати горловини різної ширини, при використанні завантажувальних станцій.

Застосовується для зберігання та транспортування сухих сипких харчових та не харчових продуктів та матеріалів, таких як цукор, корми для тварин, цемент, пісок, сухі суміші, мінеральні добрива, гранульовані полімерні матеріали та практично будь-які інші продукти та матеріали.

М'який контейнер, як правило, виготовляється з поліпропіленової або капронової (поліамідної) тканини. Для деяких видів м'яких контейнерів поліпропіленова тканина може бути ламінована.