Біг бег 4-х стропний верх нижній клапан

В наявності: Оптом та у роздріб

Мінімальне замовлення: 150-300 шт.

Опт: уточнюйте ціна залежить від розміру, параметрів та щільності тканини

Роздріб: уточнюйте ціна залежить від розміру, параметрів та щільності тканини

  +38 (067) 472-71-05 (Наталія)

ОПИС ТОВАРУ

М'який контейнер (біг-бег, англ. big-bag, FIBC) - мішок великого розміру та вантажопідйомності, що має стропи петлі.

Застосовується для зберігання та транспортування сухих сипких матеріалів, таких як цемент, пісок, різні суміші, добрива, гранульований пластик тощо.

М'який контейнер, як правило, виготовляється з поліпропіленової або капронової (поліамідної) тканини. Для більшого захисту від вологи поліпропіленова тканина може бути ламінована та/або містити поліетиленовий вкладиш.

Залежно від специфіки застосування можуть бути виготовлені такі спеціальні види м'яких контейнерів:

- Електростатичні біг-беги з електроізоляційних матеріалів (тип B, C, D);
- ООНівський МК - М'який контейнер для здійснення безпечного транспортування небезпечних вантажів відповідно до вимог ООН;
- Харчові та фармацевтичні біг-беги, які відповідають вимогам FDA, Директиви ЄС 2002/72/EC, ISO 9000:2000, HACCP.

Стандартний розмір м'якого контейнера - 90х90 см, висота - від 90 см до 200 см. Вантажопідйомність біг-бегу в середньому становить 1000 кг, але більші мішки можуть витримувати до 3000 кг. М'який контейнер може мати одну, дві або чотири стропи, різні опції для полегшення навантаження та вивантаження (клапани верхній та нижній, складання, що розкривається дно).

Для навантаження та транспортування сировини в м'якому контейнері може бути встановлений на піддон. Також біг-бег зручно переміщати, піднявши його за стропи. Вміст м'якого контейнера можна легко висипати, розв'язавши нижній клапан мішка або просто розрізавши днище. Такий вид упаковки як м'який контейнер знижує витрати на навантаження та транспортування сировини та захищає продукцію від вологи.